Tag "blerese"

Grida Duma: Fuqia blerëse ka rënë, biznesi po falimenton në Durrës

Kandidatja për bashkinë e Durrësit, Grida Duma dëgjoi nga afër bizneset në Tregun Industrial dhe Tregun Ushqimor në lagjen numër 12 të qytetit. Tregtarët e vegjël shprehen se janë në