Tag "bleres"

Ja gjobat që do aplikojnë Tatimet për bizneset, por edhe për blerësit

Udhëzimi i ri që përcakton procedurat se si tatimorët e terrenit duhet të kontrollojnë biznesin, që hyri në fuqi një muaj më parë, tregon format se si ky kontroll duhet

Kukës, tregtarët: Po falimentojnë, nuk ka blerës

Tregtarët e qytetit të Kukësit japin alarmin se po falimentojnë si pasojë e rënjes së fuqisë blerëse për shkak të varfërisë në vend. Sipas tyre, çmimet nuk janë rritur por

Masat shtrënguese të qeverisë ulin fuqinë blerëse

Masat shtrënguese të qeverisë me rritjen e taksave dhe me një aksion masiv për grumbullimin e faturave të energjisë e kanë çuar konsumin në pikën më të dobët gjatë muajit