Tag "Bleonës"

Busti metalik i Bleonës në Grammy

Bleona Qereti ka tërhequr sërish vëmendjen në një mbrëmje ku ndahen çmime muzikore. Këngëtarja shqiptare, pasi habiti të gjithë me (zh)veshjen e saj në American Music Awards në nëntorin e

Mëngjesi, dreka dhe darka e Bleonës, një pllakë ari!

Bleona Qereti ka treguar disa here se bën një jetë luksoze dhe pothujse trajtohet si një princeshë e vërtetë. Me makinë floriri dhe me targë që mban emrin e saj,