Tag "Bleonën"

Pas Nicki Minaj Edhe Britney Spears kopjon Bleonën (Foto)

Besojeni ose jo, Bleona po ngjit shkallët e suksesit në SHBA, aq shumë sa edhe VIP-at si Britney Spears kanë filluar ta kopjojnë. Fansat e kësaj të fundit kanë publikuar

Jim Carrey fton Bleonën në premierën e filmit të tij (Foto)

Bleona ka shkëlqyer në premieren e filmit “Dumb and dumder 2” me aktorin kryesor Jim Carrey, dhe Jeff Daniels. E veshur me një fustan të bardhë dhe me një paraqitje