Tag "blene"

David Cameron blen avion 15 milion euro

Duke qenë se shumë shtete përdorin aeroplan charter për transportin e personaliteteve zyrtare dhe këtë e bëjnë duke marrë aeroplan me qira dhe duke shpenzuar miliona euro në vit vetëm