Tag "blendi kajsiu"

“Vetëvendosja si ngjarje politike”

Nga BLENDI KAJSIU Korrupsioni, klientelizmi politik, autoritarizmi mungesa e ideve dhe alternativave politike janë disa nga emëruesit e përbashkët të partive politike shqiptare në rajon. Si në Tiranë, ashtu edhe