Tag "blendi cuci"

Si e shpreh Delina Fico dashurinë për ministrin…(FOTO)

Deklaratë e hapur quhet kjo e Delina Ficos për ministrin e Çështjeve Vendore, Beld Çuçi, ku foto s’ka nevojë për fjalë. Ky postim është bërë në kohë që bashkëjetuesja e

Çuçi: Pushteti vendor ka degraduar

Më shumë se një vit përpara zgjedhjeve dhe në prag të ndarjes se re territoriale, pushteti vendor është thuajse inaktiv dhe sipas ministrit Blendi Çuçi, ai nuk ofron as shërbime