Tag "blen revista"

Kim Kardashian blen një mori revistash

Ajo e përshkoi paraqitjen e saj në kopertinën e Vogue si realizimin e një ëndrre, pavarësisht reagimit të tifozëve të modës dhe lexuesve besnik të kësaj reviste. Dhe një muaj