Tag "bledian koka"

Detajet e një darke të shpifur…Nga Bledian Koka

Lajmi u hap diku nga ora 20.30 qe ata do takoheshin. Erjon Veliaj mesa duket ishte strumbullari i takimit dhe nuk beri asgje per ta fshehur kete. Lajmi fluturoi neper

Më dhimbset Shkëlzen Doli!…Nga Bledian Koka

Nje vit me pare ne te gjithe u ndjeme shume krenare, kur ne pushimin ndermjet dy pjeseve te Koncertit te Pervitshem te Vjenes, u shfaq nje video, ku instrumentisti Shkelzen