Tag "Bled"

Dikur luante kundër Ronaldos, sot berber në Elbasan: Fitoj më shumë duke qethur

Historitë e disa prej futbollistëve shqiptarë janë të pabesueshme. Edhe pse kanë luajtur në shumë skuadra edhe kur ato kanë bërë historinë, nuk kanë mundur të sigurojnë jetesën dhe janë