Tag "Blake"

Blake Lively dhe Ryan Reynolds, së shpejti prindër

Ata janë të martuar prej dy vitesh tashmë dhe tani, aktorët e Hollividit Blake Lively, 27 vjeçe dhe Ryan Reynolds, 38 vjeç kanë konfirmuar lajmin se janë në pritje të

Blake Lively: Çokollata, sekreti im

Blake Lively ka gjithçka që dikush mund të ëndërrojë, një karrierë në Hollivud dhe një aktor nga më të njohurit në botë përkrah saj. Megjithatë, ato që bien të parat