Tag "BlackBerry Passport do jetë në dispozicion në më shumë se 30 shtete"

Tashmë në treg për 599 dollarë ‘BlackBerry Passport’

BlackBerry Passport, telefoni inteligjent i kompanisë BlackBerry, është gati për shitje dhe kushton 599 dollarë. Ky telefon vjen me ekran katror 4.5 inç, me rezolucion 1440 x 1440 pikselë dhe