Tag "BlackBerry Passport"

Shiten 200 mijë njësi të telefonit BlackBerry Passport

Blackberry njoftoi sot se ka shitur që nga dita e mërkurë dhe deri tani mbi 200 mijë njësi të telefonit inteligjent BlackBerry Passport. Edhe pse këto shifra nuk kanë kapur

Karakteristikat e telefonit inteligjent BlackBerry Passport

Nëse doni që në të ardhmen të përdorni një telefon inteligjent BlackBerry, sot do t’ju zbulojmë të gjitha veçoritë e telefonit Passport.Telefoni BlackBerry Passport ka përmasat, si për nga gjatësia