Tag "blackberry-n"

“Lenovo” do të blejë BlackBerry-n

Lenovo tashmë e ka blerë kompaninë Motorola nga Google, dhe tani sipas një raporti të fundit thuhet se kompania kineze është e interesuar ta blejë edhe një prodhues tjetër të