Tag "Blackberry Messenger"

Blackberry Messenger shton edhe tre veçori të reja

BlackBerry ka lëshuar versionin e ri të BBM (BlackBerry Messenger), duke shtuar mbështetje për dërgimin e të dhënave me madhësi më të mëdha, dhe ndarja e imazheve në bisedat me