Tag "Blackberry do të bëjë kërkime mbi platforma të ndryshme"

Blackberry do t’i bashkohet tregut të pajisjeve inteligjente

Apple, Motorola dhe Samsung nuk janë të vetmet kompani, të cilat do të konkurrojnë me njëra-tjetrën mbi pajisjet e tyre inteligjente që vishen. Me sa duket shefi ekzekutiv i kompanisë