Tag "Blackbarry"

Themeluesi i BlackBerry nuk do mbështesë ofertën për kompaninë

Sipas një raporti të gazetës The Wall Street Journal themeluesi i BlackBerry, Mike Lazaridis ka reduktuar aksionet e tij në kompaninë. Informacioni vjen nga dorëzimi i një rregulloreje të bërë

BlackBerry nënshkruan marrëveshje me Foxcon

Për të prodhuar telefona për Indonezinë dhe tregje të tjera pas humbjeve prej 4.4 miliardë dollarë gjatë tremujorit të tretë 2013 BlackBerry ka nënshkruar një marrëveshje pesë-vjeçare me Foxconn.Në një

BlackBerry: Për 8 orë, 5 milionë shkarkime të BBM-së

Kompania gjigante BlackBerry ka bërë me dije se për 8 orë janë realizuar 5 milionë shkarkime të BBM-së për iOS dhe Android. Pasi shërbimi për mesazhe në çast BBM i

BlackBerry, bisedime me Google dhe Samsung

Kompania gjigante BlackBerry ka hyrë në bisedime me Google dhe Samsung për një blerje të mundshme. BlackBerry ka kërkuar për “shprehje paraprake të interesit”, nga një numër i kompanive të

BlackBerry 10, jo i sigurt për britanikëtBlackBerry 10, jo i sigurt për britanikët

BlackBerry 10 nuk është pëlqyer nga qeveria britanike. Raportet tregojnë se kjo qeveri e ka konsideruar telefonin e ri BlackBerry 10 jo dhe aq të sigurt për punët qeveritare. BlackBerry