Tag "black"

Black is back! Ja përse ngjyra e zezë nuk perëndon kurrë

Elegante, e sofistikuar, sensuale ngjyra e zeze është ajo qe përshtatet për mrekulli dhe na lejon te mos gabojmë kurrë ne çdo rast. Marilyn, Audrey Hepburn, por edhe me te