Tag "Bjordi"

Bjordi, regjisor i klipit të Noizy-t

Bjordi Mezini, djali simpatik që u bë i njohur te “Big Brother 2”, gjithmonë ka shprehur dëshirën e tij për t’iu përkushtuar botës së filmit dhe regjisë. Me sa duket,