Tag "bjere"

A do të bjerë Matura Shtetërore?/ Nga Dr. Albano Zhapaj

Tashmë ligjin e ri të arsimit të lartë e kemi, dhe më shumë se diskutimet mbi të, duhet të përqendrohemi më shumë tek zbatimi i tij në vitin e ardhëm

Shkenca: Mos e hapni celularin menjëherë sapo të bjerë. Shkakton kancer

Edhe pse të dëmshme për shëndetin tonë, telefonat celularë janë bërë një pjesë e pandashme nga ne. Tashmë dihet se valët e përhapura nxisin sëmundje të ndryshme përfshirë këtu dhe