Tag "biznesmenw"

Vjedhja e energjisë, 9 biznesmenë ne pranga

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Artan Didi dhe Kreu i OSHEE Arben Seferi në një konferencë të përbashkët për media u shprehen se operacioni për identifikimin dhe prerjen