Tag "biznesmenet"

Amar-Nishani: Biznesmenët izraelitë të interesuar për të investuar në Shqipëri

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani priti sot në një takim Zëvendëskryetarin e Knesset-it(Parlamentit të Shtetit të Izraelit), zotin Hamad Amar, njëkohësisht Kryetar i Grupit të Miqësisë Izrael-Shqipëri, dhe delegacionin që