Tag "Biznesi i bën apel qeverisë"

Biznesi i bën apel qeverisë, të zhduket fenomeni i fajdeve

Ne një njoftim për mediat, konfindustria deklaron se nga te dhënat qe ka nga bizneset e anëtare te saj situata e huamarrjes informale është ne rritje dhe po behet shqetësuese.