Tag "bizneseve"

INVESTIGIMI: Kush bën ligjin në dogana? Kamera e fshehtë (Video)

Vetë Ali  e vetë kadi është doganieri i Rilindjes! Në rastin konkret, meqë malli nuk ka çmim reference, doganieri i nderuar..hyn në pazar! Do ta shihni në video se si

Fier e Korçë, rritet numri i bizneseve për regjistrim në QKR

Orët e gjata të pritjes në zyrat e QKR në Fier nuk mjaftojnë për të regjistruar biznesin, ndaj shumë qytetarëve u duhen edhe ditë për ta përfudnuar këtë proces. Të

Gjiknuri në Elbasan: Pas bizneseve, presim lidhjet e paligjshme të energjisë tek familjarët

Ministri i Energjetikës Damian Gjiknuri ka inspektuar sot planin e punës së OSHEE në Elbasan, kundër vjedhjes së energjisë elektrike. Mësohet se Gjiknuri ka qenë i pranishëm edhe gjatë aksionit

Veliaj: Mbështetje bizneseve që punësojnë të rinjtë dhe gratë

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, vizitoi sot një nga kompanitë më të mëdha të fasonerisë në vend. Pasi ndoqi nga afër procesin në një ditë të zakonshme