Tag "biznesalbania"

“BiznesAlbania” mbështet investitorët e huaj“BiznesAlbania” we support foreign investors

“BiznesAlbania” ka mirëpritur kompaninë CDI ose ndryshe Qendra Italiane e Dhëmbëve, duke garantuar se Shqipëria, pavarësisht disa burokracive, është vendi ku mund të bësh biznes dhe të fitosh. Investitorët e

BiznesAlbania,propozime për partitë politike

BiznesAlbania do t’i propozojë partive politike përpara zgjedhjeve të 23 qershorit, që përveç shlyerjes së borxheve, biznesi kërkon që të mos tenderohen me vepra publike, në rast se në buxhet