Tag "biznes fason"

Biznesi fason, Gjika: Nëse nuk na mbështet qeveria do të largohemi

Problemet e biznesit fason dhe kërkesat që ky sektor i ka drejtuar qeverisë ishin fokusi i emisionit “Të bësh ekonomi”. Biznesi fason i ka paraqitur një paketë me kërkesa qeverisë