Tag "bizens"

Berisha takohet me përfaqësuesit e biznesit amerikan: Azili, pasojë e varfërisë

Ekonomia dhe reformat e vendit kanë qënë në fokus të takimit mes ish kryeministrit Sali Berisha dhe presidentin e Fondacionit Shqiptaro – Amerikan të Ndërmarrjeve, Micheal Granoff. Në këtë bisedë