Tag "bizenesmen"

Historia e hakmarrjes dhe atentateve mes dy fiseve Suli e Sulo në Fier

Biznesmeni fierak Nuredin Suli, të cilit iu bë atentat me eksploziv këtë të martë, në Komunën e Parisit, është vëllai i Neim Sulit, i cili humbi jetën pas atentatit që