Tag "bizele"

Këto janë sëmundjet që parandaloni duke konsumuar bizele

Duke u ushqyer rregullisht me bizele në dietën e përditshme, ju parandaloni dhe lehtësoni një numër të madh sëmundjesh. Bizelet përmbajnë antioksidantë dhe ushqyes të cilët veprojnë si anti-inflamator, vitamina

Ushqimet që duhet të konsumoni për të luftuar diabetin

Dhjetëra vite më parë njihej si patologji tipike e shtresave të pasura; borgjezia e pasur dhe e majme shpesh haste këtë tip diabeti, i shfaqur rreth moshës 40-vjecare tek personat