Tag "biz"

Beyonce – Jay Z, tur të përbashkët në 16 qytete

Një nga çiftet më punëtorë të show-biznesit do të nisen për një tur të përbashkët. Të hënën, Jay Z dhe Beyonce njoftuan një udhëtim gjatë verës, i cili do t’i