Tag "bix"

SHBA dërgon një zëvendës ambasador shqiptar në Podgoricë

B. Bix Aliu, (Begzat Azem Aliu) është i pari dhe i vetmi shqiptar deri tani që emërohet në detyrën më të lartë në diplomacinë e Shteteve të Bashkuara. Ai është