Tag "Bitwalking"

Tashmë mund të fitoni para vetëm duke ecur

Bitwalking është një valutë dixhitale që gjenerohet nga lëvizjet e njeriut. Tashmë vetëm duke ecur ju keni mundësi të fitoni para. Një aplikacion në telefon do të numërojë dhe do