Tag "bitrja"

Bitraj rrëfen vjedhjet për katër vjet: 100 mln ishte dora më e madhe

Ardian Bitraj, personi që i vodhi Bankës së Shqipërisë 713 milionë lekë të reja ka rrëfyer mekanizmin e vjedhjes dhe gjithë aktivitetin e tij nga viti 2010 deri në 2014

Shtyhet seanca ndaj Bitraj, avokati: Është i sëmurë nga bixhozi

Gjykata e ka shtyrë për në 20 maj vendimin për ardian Bitrajn dhe Mimoza Bruzinë, të dy të arrestuar për vjedhjen e 713 milionë lekëve në Bankën e Shqipërisë. Avokati