Tag "bisnje"

Bosnje, sot ditë zie për viktimat e minierës

Federata e Bosnjë dhe Hercegovinës ka shpallur sot ditë zie për pesë viktimat e shpërthimit në minierën Raspotoçje, pranë qytetit Zenica. Pesë minatorë kanë humbur jetën nga shpërthimi që ka