Tag "bisnesi"

Tregtaret në protestë për ligjin që i fut në burg

Qindra tregtarë të Tiranës kanë protestuar sot përpara Kryeministrisë, ku janë shprehur kudër ligjit të ri të procedurave tatimore, i cili parashikon gjoba dhe burgosje të tregëtarëve. Përfaqësuesit Shoqatës së

Grida Duma: Fuqia blerëse ka rënë, biznesi po falimenton në Durrës

Kandidatja për bashkinë e Durrësit, Grida Duma dëgjoi nga afër bizneset në Tregun Industrial dhe Tregun Ushqimor në lagjen numër 12 të qytetit. Tregtarët e vegjël shprehen se janë në