Tag "bisktota"

Embelsirat mund te dëmtojnë edhe kujtesën

Biskotat dhe ëmbëlsirat mund të dëmotojnë kujtesën tuaj pavarësisht moshës tuaj. Shkencëtarët kanë paralajmëruar se yndyrnat që mund të gjendën tek biskotat, ëmbëlsirat dhe ushqimet e përpunuara mund të kenë