Tag "biskota"

Biskota që shpëtoi nga mbytja e Titanikut në ankand për 20 mijë euro

Çudirat në botë nuk kanë të mbaruar. Tashmë ështe gjetur një biskotë e cila i ka shpëtuar mbytjes së Titanikut. James Phenwek, kishte qëlluar rastësisht në anijën ”Curpatiy” e cila

Rekord, një shtëpi e ndërtuar vetëm me biskota

Rekord botëror Guinness ka regjistruar një amerikan në shtetin federal Texas, duke ndërtuar një shtëpi me biskota e mjaltë. Shtëpia ka 36 milionë kalori dhe që në javën e parë