Tag "bishnjaket"

Shqiptarët, kroatët e boshnjakët më inteligjentë se serbët!

Shqiptarët, maqedonasit, sllovenët, boshnjakët dhe kroatët janë më inteligjente se serbët, thuhet në listën e IQ-së mesatare, e cila ishte hartuar nga një ekip ekspertësh të udhëhequr nga psikologu britanik