Tag "bishan"

PD, ndihma në ushqime e veshje në Bishan të Novoselës

Partia Demokratike ndihmoi sot disa familje në Bishan të Novoselës duke shpërndarë 25 dyshekë, 50 batanije, 200 bidona me ujë të pishëm, 500 kg oriz, vaj, sheqer dhe detergjentë. Sekretarja