Tag "biseksuale"

Femrat janë ose biseksuale ose lesbike, por asnjëherë hetero

“Femrat janë biseksuale ose homoseksuale por asnjëherë heteroseksuale”, në këtë përfundim ka dalë studimi më i ri. Femrat që e quajnë veten heteroseksuale tërhiqen nga videot e femrave dhe meshkujve

Miranda Kerr: Më pëlqejnë meshkujt, por edhe femrat

Ajo dhe bashkëshorti i saj Orlando Bloom kanë njoftuar se janë divorcuar rreth gjashtë muaj më parë. Dhe tani si e vetmuar dhe beqare, Miranda Kerr ka treguar se ajo