Tag "biseida"

Briseida kërkon të shpëtojë, bën përgjegjës njeriun e Ramës

Frika nga akuza e vjedhjes dhe zhdukjes së 4.3 milionë deklarata fiskale nga sistemi i Tatimeve ka detyruar drejtoreshën e re të Edi Ramës, Briseda Shehaj që të mohojë në