Tag "biseduar"

“Cat Translator”, aplikacioni i iPhone për të biseduar me macen tuaj

“Human To Cat Translator” është, siç e tregon dhe emri, një aplikacion iPhoni dhe Androidi që do t’ju lejojë të ktheni fjalët tuaja në mjaullime për të ndihmuar macen tuaj

Sejdiu: Nuk kam biseduar me askënd për postin e Kryeministrit

Ish- presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka mohuar së atij i është ofruar posti i kryeministrit nga lideri i PDK-së, Hashim Thaçi, duke shtuar se ai nuk e ka në