Tag "biseduan"

Presidentët e Ukrainës dhe Rusisë biseduan për armëpushim

Kievi thotë se presidentët e Ukrainës dhe të Rusisë kanë vërtetuar se armëpushimi në pjesën lindore të Ukrainës në masë të madhe po respektohet. Zyra e presidentit ukrainas, Petro Poroshenko,

Putin dhe Poroshenko biseduan për krizën në Ukrainë

Dmitry Peskov, zëdhënës i Kremlinit, tha se presidenti rus, Vladimir Putin, dhe ai ukrainas, Petro Poroshenko, me telefon kanë biseduar për krizën në Ukrainë dhe se pikëpamjet e tyre për

Obama, Hollande dhe Putin biseduan për Ukrainën

Presidentët e Francës dhe të Shteteve të Bashkuara, përkatësisht Francois Hollande dhe Barack Obama, kanë kërkuar nga presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, tu bëjë presion kryengritësve prorusë në pjesën lindore