Tag "bisedohet"

Çmimi i gazit rus bisedohet në Bruksel

Zyrtarë nga Ukraina, Rusia dhe Bashkimi Evropian do të mbajnë takime në Bruksel më 9 qershor në atë që konsiderohet si përpjekje për të zgjidhur problemin e borgjit të gazit

Më 8 shtator në Bruksel pritet të diskutohet për telekomin dhe energjinë

Takimi i radhës ndërmjet kryeministrave të Kosovës dhe Serbisë, Hashim Thaçi e Ivica Daçiç, që pritet të mbahet më 8 shtator në Bruksel, është paralajmëruar se mund të sjellë përparime