Tag "bisedimi"

Ban Ki-moon mirëpret bisedimet për Sirinë

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon, ka mirëpritur lajmin se Rusia dhe Shtetet e Bashkuara do të kërkojnë bisedime të reja të paqes mes palëve në konfliktin sirian. Njoftimi