Tag "bisediemt"

OSBE-ja mirëpret bisedimet në Ukrainë

Misioni i OSBE-së e ka mirëpritur nisjen e dialogut të parë kombëtar të Ukrainës për reformën kushtetuese dhe qetësimin e situatës në lindje të Ukrainës. Ministri i jashtëm zviverian Didier