Tag "bisedat"

Rusia i dorëzon FBI-së bisedat e vëllezërve

Shërbimet speciale të Rusisë i kanë dorëzuar autoriteteve të SHBA-së xhirimet e bisedave, të zhvilluara mes vëllezërve Xhohar dhe Tamerlan Carnajev, të cilët dyshohen për ndërmarrjen e aktit terrorist gjatë