Tag "bisde"

Biden dhe Erdogan bisedojnë për gjendjen në Irak

Ndërsa siguria në Irak po përkeqësohet për shkak të avancimit të kryengritësve nga kryeqyteti Bagdad, zëvendës presidenti amerikan, Joe Biden, është konsultuar me kryeministrin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, lidhur