Tag "birrari"

Mejhone “Pedonalja”. Sa e le një birrari e zë tjetra. Gënjeshtra e Veliajt

Qoftet dhe birrat i përfliste me përçmim Veliaj? Do ta kthente pedonalen në një rrugicë artizanati? Lal’ Eri ka gënjyer. Nëse deri para zgjedhjes së tij në atë zonë vendoseshin