Tag "birra korca"

Nis festa e “Birra Korçës” me 14 gusht, promovon një tjetër birrë

E konsideruar si një nga eventet më të mëdha, festa e birrës në Korçë do të zhvillohet nga data 14 deri 18 gusht në parkun “Rinia”. Organizatorët dhe në këtë